Udskriv

Vi er et engageret team bestående af to kreative sjæle; Tanja Marek og Johnny Rechnagel, der står klar til at arrangere dit næste event med hjælp af et univers af gode idéer, detaljeret planlægning og et stjerneklart overblik.

Vi har siden 2009 arrangeret events for virksomheder, foreninger og private, der strækker sig fra mindre privatfester, over firmafester med over 1000 deltagere og til større messer med over 8000 besøgende på en weekend. Sammen står vi bag dit næste event, fra idé til gennemførsel – og altid med fokus på den gode historie.

Vores kreative hjerner tager dig gerne med en tur ind i et specielt univers, hvor der tænkes nye og skæve idéer, for derefter, med begge ben på jorden, at gennemføre dit event med styr på detaljen.

Med et godt match af kompetencer løser vi alle opgaver omkring dit event. Johnny har fuldstændig styr på opstilling, teknik, godkendelser og afvikling – han sørger for det sejeste lysshow og for at fadølsanlægget virker, mens Tanja har styr på detaljen, at bordet er dækket og personalet er klar, og så er det hende der tryller med grafikken og holder styr på tidsplanen.

Netværk er altafgørende for et godt event. Vi har et stort netværk af professionelle folk og samarbejdspartnere, som sammen med os får “logistikken” til at gå op, og sikrer kvalitet i alt fra udstyr til mad, den bedste musik og præsentabelt personale.

For os er et event ikke bare et event – det skal være noget folk taler om, noget folk husker. Derfor arbejder vi også med storytelling og temaer og kommer gerne med nye skæve vinkler og sjove idéer til et gennemarbejdet koncept.

Vi kan derfor tilbyde alt lige fra musik, lyd og lys, til borddækning, god mad og specielle temaer, samt  det grafiske arbejde med blandt andet invitationer, menuer og plakater. Det gør, at vi kan sikre et event der følger den røde tråd fra start til slut. – Det handler blot om hvad du ønsker, for af dit event bliver vores centrum!

Når du booker IDunivers.dk til dit event, er du altid sikker på at blive mødt af to mennesker med sprudlende humør, masser af god energi, kreative idéer – og så vil vi gøre alt for, at dit event bliver et, som folk husker længe efter.
 

      Tanja Marek                                      Johnny Rechnagel